Afsluiting Attention Days: Wij hebben een grote verrassing

De Attention Days zijn in volle gang en lopen binnenkort ten einde. Maar dé grote verrassing op de laatste dag van de Attention Days en ons 5 jarige jubileum hebben wij tot nu toe nog geheim gehouden!

Als kers op de taart zal er op de laatste dag van de Attention Days, zaterdag 21 april, een raceauto van STATE OF ART te bewonderen zijn voor onze winkel! Kom langs bij About Men om samen met ons deze dag te vieren onder het genot van een hapje en een drankje.

Prijsuitreiking op Facebook

Na sluitingstijd op zaterdag 21 april worden de winnaars van onze mooie prijzen bekendgemaakt via een live video op Facebook. Heeft u uw kassabon na aankoop tussen 9 april en 21 april in onze lotingbak gedeponeerd? Bekijk dan de de live prijsuitreiking op Facebook en ontdek of u de gelukkige winnaar van een van onderstaande prijzen bent: Circuitdag Zandvoort – Luxe tas van Profuomo – Colbert van Van Gils – 2x één jeans van Pierre Cardin – 2x één overhemd van Olymp En nog vele andere mooie prijzen…

Vergeet deze leuke acties niet

Ook op de laatste dag van de Attention Days kunt u nog volop gebruik maken van de leukste acties en give aways. Zo ontvangt u een Round Bracy gezondheidsband inclusief stappenteller, calorieteller, belfunctie, alarm en meer bij besteding van €750,-!

Vergeet uw oude kostuum niet in te leveren

Heeft u nog een oud kostuum thuis? Vandaag is de laatste dag dat u €50 retour krijgt wanneer u deze inruilt voor een nieuw kostuum van About Men! Alle ingeleverde oude kostuums brengen wij naar een goed doel.

Ga terug

Contact

Kleine Molenstraat 2
6661 ED, Elst

0481-351446
elst@about-men.nl