Attention Days bij About Men

De Attention Days komen er weer aan!

De Attention Days komen er weer aan! Van dinsdag 10 t/m zondag 22 oktober kunt u de mooiste artikelen bij About Men shoppen met hoge kortingen en ontvangt u leuke cadeau’s. Kom naar de winkel om het te ervaren!

Extra koopavonden

Om optimaal te kunnen genieten van de hoge kortingen tijdens de Attention Days, zijn er extra koopavonden op dinsdag 10 en woensdag 11 oktober. Onze winkel is geopend tot 21.00 uur.

Extra kassakorting

Op dinsdag 10 oktober ontvangt u 10% extra kassakorting op de gehele collectie! Mis deze extra korting niet en kom dinsdag naar About Men!

Acties & give aways

Tijdens de Attention Days krijgt u hoge kortingen op diverse topmerken uit onze collectie* en krijgt u, afhankelijk van uw besteding, bovendien de leukste give aways.

Zo shopt u een colbert van Common Sense van €199,95 al voor €159,95, een jas van Reset voor maar €179,95 en neemt u twee jeans van bluexonly mee naar huis voor slechts €99,95!

Bij inruiling van uw oude kostuum ontvangt u €50,- extra korting bij de aankoop van een nieuw kostuum. Oude ingeleverde kostuums brengen wij naar een goed doel!

Bekijk alle acties in de folder op onze website en kom langs bij About Men!

*Kortingen gelden niet op de standaard collectie, mix & match en accessoires.

Ga terug

Contact

Kleine Molenstraat 2
6661 ED, Elst

0481-351446
elst@about-men.nl